top of page

AXIAL HOUSE

This residence stands out by its borders that follow the site axes, and expand towards nature and views. The distinction between the superior and inferior volume happens by its materiality. The ground floor houses the social area of the house, and walls are made of concrete while at the upper floor the facade is made of metallic louvers, giving privacy to bedrooms. The transition between these different materials and each particular characteristics, highlight the volumes and create a dialogue with the landscape.

INFORMATION

Place: Bragança Paulista - SP

Year: 2020

Status: Em andamento

Site Area: 850m²

Project Area: 315m²

 

FACHADA PRINCIPAL
BRA_PE_IMG_PISCINA_F2.jpg
BRA_PE_IMG_JARDIM.jpg
BRA_PE_IMG_COZINHA_F.jpg
CORTE_AXIAL.png
BRA_AP_IMG_Vista Rua.jpg
planta casa_F2.jpg
planta casa SUP_F.jpg
LAVABO_F.jpg
BRA_PE_IMG_HALL SUPERIOR2_.jpg
Croqui F.jpg
BRA_PE_IMG_ENTRADA_F.jpg
BRA_PE_IMG_SUITE MASTER.jpg
bottom of page